Tag: profesorin

Thaçi kujton Ukshin Hotin: Ishte nga intelektualët e paktë që kërkoi bashkimin e Kosovës me Shqipërinë

16/05/2019

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi ka kujtuar profesorin dhe intelektualin Ukshin Hoti, në 20 vjetorin e vdekjes së tij. Thaçi përmes një postimi në Facebook, ... Read More

Profesori Isa Qosja dekorohet me Mirënjohje nga Universiteti “Haxhi Zeka”

18/01/2019

Fakulteti i Arteve në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, ka dekoruar më mirënjohje profesorin Isa Qosja për shkak të kontributit të tij të dhënë në ... Read More

Mirënjohjet e “ambasadorit” Feigenbaltt dhe festa me puro e verë

06/07/2018

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në mars të këtij viti, kishte dekoruar profesorin ndërkombëtarë, Otto von Feigenblatt, me titullin “Ambasador Nderi” i Kosovës. Thaçi i ... Read More

Vinca: Kosova po vdes moralisht (Video)

22/04/2018

Për profesorin universitar dhe studiuesin e letërsisë shqipe, Agim Vinca, Qeveria e Kosovës është jetëshkurtër dhe vendi duhet të shkojë në zgjedhje të parakohshme parlamentare ... Read More