Tag: Prokurorinë

Kurti kritikon prokurorinë: Nuk do të heshtim për kallëzimin penal ndaj Thaçit e Veselit

25/05/2019

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Albin Kurti ka kritikuar Prokurorinë Themelore në Prishtinë në lidhje me kallëzimin penal që ai dhe Glauk Konjufca kanë bërë ... Read More

Nesër mbahet programi orientues për zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunat veriore

01/05/2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në koordinim me përfaqësuesit e Policisë së Kosovës, Prokurorinë e shtetit, Panelin Zgjedhor për Ankesa e Parashtresa dhe Këshillin Gjyqësor të ... Read More

Babai nga Gjilani i shiti foshnjën e porsalindur gruas nga Presheva, aktakuzë ndaj të dyve

24/04/2019

Departamenti për Krime të Rënda, në Prokurorinë Themelore në Gjilan, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve R.F. dhe R.A., për shkak të veprave penale ‘’Trafikimi ... Read More

Në prokuroritë nuk ka paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor

21/04/2019

S A 2019-04-21T14:13:58+02:00 Në Prokurorinë publike tani për tani nuk ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor. Siç kumtoi kryetari i Komisionit për ... Read More

“Paditë”, Janakieski tërë ditën endet nëpër Gjykatën Penale

19/04/2019

Alsat 2019-04-19T15:42:18+02:00 Dy gjykime dhe marrje në pyetje në Prokurorinë e krimit të organizuar. Mile Janakieski sot kishte orar të ngjeshur. Pasi u anulua procesi ... Read More

Ligji për Prokurorinë, pushteti dhe opozita ende pa asnjë progres

17/04/2019

S A 2019-04-17T14:58:57+02:00 Pushteti dhe opozita kanë ngrirë pozicionet mbi propozim-Ligjin për Prokurorinë Publike. Derisa opozita pret përgjigjen e shumicës parlamentare për pranimin e kërkesave ... Read More

Boshnjakovski: Vazhdojnë bisedimet për Prokurorinë Publike

17/04/2019

Alsat 2019-04-17T14:01:48+02:00 Vazhdojnë bisedimet midis pushtetit dhe opozitës për Ligjin për Prokurorinë Publike, me të cilin duhet të zgjidhet statusi i ardhshëm i Prokurorisë Speciale ... Read More

Veljanovski në bisedë informative në Prokurori

16/04/2019

Alsat 2019-04-16T11:09:57+02:00 Ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, sot është paraqitur në seancë dëgjimore në Prokurorinë për përndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit. Ai në ... Read More

Ligji për prokurorinë, palët nuk lëvizin nga qëndrimet

13/04/2019

S A 2019-04-13T15:47:40+02:00 Kushtet e opozitës ndaj propozim-Ligjit për Prokurorinë Publike, VMRO-DPMNE-ja do t’i prezantojë edhe para opinionit, që më pas pushteti të prononcohet nëse ... Read More

Fati i “Prokurorisë Speciale”, grupet e punës i rikthehen bisedimeve

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T15:32:10+02:00 Grupet e punës mes pushtetit dhe opozitës për harmonizimin e propozim-Ligjit për Prokurorinë Publike janë marrë vesh që t’i vazhdojnë takimet për t’u ... Read More

Nis verifikimi i adresave të ‘Gylenistëve’

10/04/2019

S A 2019-04-10T15:49:08+02:00 Shërbimet e sigurisë në bashkëpunim me Prokurorinë Publike janë duke lokalizuar shtetasit turk të cilët po i kërkon Turqia mbi bazën e ... Read More

 Në Prokurorinë e Prizrenit gjatë tre mujorit të parë të këtij viti janë paraqitur 54 raste të dhunës në familje

08/04/2019

Në Prokurorinë Themelore në Prizren, është mbajtur takimi i rregullt tre mujor i Mekanizmit institucional me akterët të cilët merren me trajtimin e rasteve që ... Read More