Tag: promovohen

Kur filloi të shënohet Dita Botërore e Mbipeshës?

11/10/2019

Dita Botërore e Mbipeshës shënohet çdo 11 tetor, me qëllim që të promovohen zgjidhje praktike për ta luftuar krizën botërore të mbipeshës. Data 11 Tetor ... Read More

Bashkëpunimi i ri i Rita Orës promovohet në “Times Square”, në New York

16/03/2019

Tashmë nuk janë të paktë emrat shqiptarë që po promovohen në ‘billboard’-et e New Yorkut. Nominimet për “Grammy” të Dua Lipës dhe Bebe Rexhës u ... Read More