Tag: propozim

Kuvendi miraton rezolutën për gjenocidin serb në Kosovë

16/05/2019

Kuvendi i Kosovës ka miratuar propozim rezolutën për gjenocidin serb në Kosovë. Me 79 vota për, asnjë votë kundër është miratuar kjo rezolutë. Lexo po ... Read More

Osmani: Dallon propozim-rezoluta për gjenocidin dhe platforma për dialogun

16/05/2019

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Vjosa Osmani në seancën e sotme, ka thënë se propozim rezoluta për gjenocidin serb në Kosovë dhe platforma për ... Read More

Dy muaj arrest shtëpiak për policin dhe mësuesin në rastin e të miturës nga Drenasi

03/05/2019

Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton se Departamenti për të Mitur, më 02.05.2019, ka ushtruar Propozim për zëvendësimi e masës së paraburgimit, si masë më e ... Read More

Grupet e punës nuk kanë komunikuar për takim të ri

04/04/2019

Alsat 2019-04-04T15:20:27+02:00 Grupet e punës për harmonizimin e propozim – Ligjit për Prokurorinë Publike nuk kanë kontaktuar më për takime të radhës. Nga Ministria e ... Read More

“Serbia po kërkon marrëveshje me Shqipërinë për ndarjen e mundshme të Kosovës” (Video)

20/02/2019

Serbia tashmë si propozim zyrtar të saj për zgjidhjen e çështjes së Kosovës po e paraqet të nevojshme ndarjen e kufirit mes serbëve dhe shqiptarëve. ... Read More

Bullgaria miraton Protokolin për aderimin e Maqedonisë në NATO

30/01/2019

30 Janar 2019 / 13:54 Qeveria e Bullgarisë ka miratuar propozim Protokollin e Marrëveshjes Veriatlantike për aderim të Maqedonisë në NATO. Me të njëjtin vendim, ... Read More

Miratohet Propozim- ligji për abortin, hiqen procedurat administrative

29/01/2019

29 Janar 2019 / 19:53 Qeveria e Maqedonisë sot ka miratuar Propozim- ligjin e ri për ndërprerjen e shtatzënisë me të cilën shfuqizohen procedurat administrative. ... Read More

Kamenos: Shpallni menjëherë referendum për Marrëveshjen e Prespës

16/01/2019

16 Janar 2019 / 20:17 Ky propozim për mocionin e besimit është i lidhur me atë nëse pajtohemi apo jo me Marrëveshjen e Prespës, prandaj ... Read More

“Antikorrupsioni”, VMRO-ja propozon 37 amendamente

16/01/2019

16 Janar 2019 / 12:26 “LSDM_ja dhe Qeveria me dhunë dhe me vënien e flamurit evropian në propozim ligj dëshirojnë ta kalojnë Ligjin për antikorrupsion ... Read More

Miratohen plotësimet në propozim-buxhetin 2019

14/12/2018

14 Dhjetor 2018 / 15:19 Qeveria i dha dritë jeshile propozim- buxhetit shtesë për vitin 2019. Në mbledhjen e qeverisë janë harmonizuar amendamentet, që dolën ... Read More

Shtesa prej 10 eurosh e pamjaftueshme për nevojat e fëmijëve

02/12/2018

Në fillim të muajit nëntor të këtij viti në Kuvendin e Kosovës është miratuar propozim rezoluta për shtesat e fëmijëve por prindërit shumën prej 10 ... Read More

Fatmir Limaj emërohet koordinator kombëtar i dy qeverive

26/11/2018

Me propozim të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe me miratimin e dy qeverive Kosovë-Shqipëri, zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, është emëruar koordinator kombëtar i ... Read More