Tag: protestuar

Mijëra njerëz kanë protestuar në Zvicër kundër teknologjisë 5G

23/09/2019

Mijëra njerëz kanë protestuar në kryeqytetin zviceran Bern për përdorimin e teknologjisë 5G në të gjithë vendin, nga e cila ata kanë frikë se mund ... Read More

Kërkohet mos degradimi i parkut te varrezat e dëshmorëve

22/04/2019

Banorët e lagjeve përreth parkut te Varrezat e Dëshmorëve në “Velani” të Prishtinës kanë protestuar sot kundër degradimit të këtij parku dhe kanë kërkuar që ... Read More

Protestojnë specialistët e stomatologjisë, kërkojnë punësim në institucionet shëndetësore publike

19/04/2019

Një grupi i specialistëve të Stomatologjisë, kanë protestuar sot para Ministrisë së Shëndetësisë me kërkesën që të punësohen në institucionet shëndetësore publike. Përfaqësuesja e këtij ... Read More

Protestë kundër martesave të hershme te komunitetet pakicë në Kosovë

08/04/2019

Pjesëtarët të komunitetit Romë, Ashkali dhe Egjiptian sot kanë protestuar kundër martesave të hershme para stacionit të Policisë në Graçanicë. Kjo protestë është organizuara nga ... Read More

Banorët e Rugovës protestuan kundër vendosjes së laurës në hyrje të fshatit

08/04/2019

Banorët e Rugovës , në shi, kanë protestuar sot kundër laurës së vendosur në hyrje të këtij vendi. Në emër të banorëve ka folur Agron ... Read More

“Demokracia Studentore” proteston në Ferizaj: Punësime partiake, të shkarkohet Rektori (Video)

20/03/2019

“Demokracia Studentore” ka protestuar sot para Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, duke kërkuar dorëheqjen e Rektorit. Ata akuzuan se ky institucion është mbushur ... Read More

Vetëvendosje ndriçon Kurrizin me fenerë

19/03/2019

Lëvizja Vetëvendosje ka protestuar sonte kundër mos ndriçimit të hapësirës së shëtitores mbi Kurriz në Prishtinë. Aktivistët e LVV-së kanë ndezur fenerë, për ndriçuar këtë ... Read More

Protestohet për të tretën herë për asfaltimin e një rruge në katër fshatra të Ferizajt

16/03/2019

Banorët e fshatrave Bablak, Tërrn, Koshare dhe Luboc të Ferizajt kanë protestuar sot përsëri me kërkesën për asfaltim të rrugës. Për disa minuta, pleq, të ... Read More

Serbët në veri të Mitrovicës, protestojnë kundër dhunës politike të Beogradit – kërkojnë gjetjen e vrasësit të Ivanoviqit

02/02/2019

Me dhjetëra qytetarë serbë, kryesisht të rinj kanë protestuar sot, në veri të Mitrovicës, kundër dhunës politike, vrasjeve dhe sistemit të padrejtë. Protesta është mbajtur ... Read More

Protesta në Selanik kundër Marrëveshjes së Prespës

28/01/2019

28 Janar 2019 / 11:30 Rreth 250 persona kanë protestuar në Selanik kundër ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës përmes së cilës zgjidhet kontesti mes Republikës ... Read More

Protestojnë kundër zhurmës së kafiterive

21/01/2019

Banorët e qendrës së Prishtinës kanë protestuar sot para Komunës së Prishtinës për shkak të zhurmave të lartë të kafeneve, të cilat zgjasin deri në ... Read More

Ish-luftëtarët e UÇPMB-së protestojnë para Qeverisë

08/01/2019

Ish-luftëtarët e UÇPMB-së nga Zona e Karadakut sot do të nisen nga Gjilani në mënyrë të organizuar për të protestuar para Qeverisë. Organizatorët e protestës ... Read More