Tag: publike Qytetarë

Vazhdon keqpërdorimi i veturave zyrtare

21/04/2019

Vazhdon keqpërdorimi i veturave zyrtare nga ana zyrtarë të institucioneve të ndryshme shtetërore dhe publike. Qytetarë të ndryshëm po raportojnë çdo ditë se si zyrtarët ... Read More