Tag: puçrra

A janë të rrezikshme lythat në organet gjenitale gjatë shtatzënisë?

12/06/2019

Lythat gjenitale janë puçrra të lëkurës të madhësisë dhe formave të ndryshme, por të cilat shfaqen për shkak të infeksionit me virusin HPV, të ashtuquajtur ... Read More

Maska ideale kundër rrudhave, njollave dhe puçrrave të lëkurës

01/06/2019

Ka shumë faktorë që mund të shkaktojnë probleme të tilla si puçrra fytyre, njolla lëkure dhe rrudha. Stresi i përditshëm, ushqimi i dobët, mungesa e ... Read More

Aknet, t’i prekim, apo të mos i prekim?

03/01/2019

Puçrrat e mahisura dhe të kuqe nuk duhet të preken. Nganjëherë këto puçrra mund të shtrydhen, por ju mund t'i zhytni ato më thellë, çka ... Read More