Tag: Punëtoret

Disa këshilla se si të jeni të lumtur në punë

11/12/2019

Punëtorët më të lumtur janë më produktiv dhe me të motivuar, dhe me më shumë gjasa për të qëndruar më shumë në atë kompani. Është ... Read More

Vdekja e të riut në Mitrovicë, kryetari i BSPK-së bën thirrje që punëtorët të mos hyjnë në vende të rrezikshme

23/04/2019

Punëtorët në Kosovë përballen me kushte shumë të vështira në punë. Përveç pagës së ulët, orarit të stërzgjatur, ata rrezikojnë edhe jetën e tyre, duke ... Read More

Punëtorët teknikë të Prishtinës kërcënojnë me grevë të përgjithshme

17/04/2019

Punëtorët teknikë të disa shkollave të Prishtinës, punëtorët e sigurimit dhe të Qendrave Mjekësore e Familjare të Prishtinës të përkrahur nga Sindikata e Pavarur e ... Read More

Protestë para Komunës së Prishtinës

17/04/2019

Nën organizimin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës, sot punëtorët teknikë të disa shkollave të Prishtinës, punëtorët e sigurimit dhe ata të ... Read More

Protestë kundër shitjes së ish-Monopolit në Tetovë

27/03/2019

Ish punëtorët, të cilët njëherësh janë edhe e aksionar të firmës “Tetovo Tabak”, e njohur si  Monopoli i Tetovës, kanë protestuar kundër siç thonë shitjes ... Read More

Kuvendi miraton Projektligjin për statusin e punëtorëve të arsimit gjatë viteve 90-ta

28/02/2019

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës, sot kanë votuar Projektligjin për punëtorët e arsimit shqip të Kosovës në vitet 1990/1991. Me 71 vota për ... Read More

Bllokimi i KQZ-së, punëtorët e subjekteve politike mbesin pa paga prej dy muajsh (Video)

22/02/2019

Këtë vit, punëtorët në administratë dhe grupe parlamentare të partive politike, nuk i kanë marr pagat ende. Për mos marrja e dy pagave deri më ... Read More

Punëtorët e Shërbimit Korrektues nesër në protestë, kërkojnë paga më të larta

10/02/2019

Të pakënaqur me koeficientin e pagave janë shprehur edhe punëtorët e  Qendrës Korrektuese në Dubravë. Sindikalistët e Shërbimit Korrektues kanë paralajmëruar se nesër do ta ... Read More

Kush qëndroi prapa grevave?

03/02/2019

Janari mund të konsiderohet si muaji i grevave, ku mësimdhënësit e punëtorët e sektorit publik në këtë mënyrë kanë shprehur pakënaqësitë e tyre për ligjin ... Read More

Ahmeti: Kërkesat e punëtorëve të komunës së Prishtinës, janë drejtuar Kuvendit dhe Qeverisë

31/01/2019

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se kërkesat për rritje të pagave nga punëtorët e kryeqytetit, janë të drejtuara për Kuvendin dhe Qeverinë. Në ... Read More