Tag: Punonjësit

Huawei shpërblen punonjësit që gjejnë produkte alternative nga ato amerikane

18/11/2019

Kompania Huawei do të shpërblejë me 2 miliardë juanë ose rreth 260 milionë euro, punonjësit që ndihmojnë kompaninë të gjejë produkte alternative që do të ... Read More

Si ta reduktoni stresin në vendin e punës?

14/09/2019

Nëse doni të përmirësoni ambientin e punës për punonjësit tuaj, duhet të filloni të përmirësoni udhëheqjen (lidershipin) e kompanisë tuaj. Kjo do të ndikojë më ... Read More

Balla: Kush godet efektivët e policisë, do të marrë ndëshkimin që meriton

08/05/2019

Kush guxon të godasë dhe të ngrejë dorën mbi punonjësit e Policisë së Shtetit do të marrë ndëshkimin që meriton”, deklaroi sot Kreu i grupit ... Read More

Ideja e Zaevit për reforma në administratë, hedhet poshtë nga ekspertët

19/04/2019

Alsat 2019-04-19T15:38:35+02:00 E vonuar dhe e pasuksesshme është reforma në administratë me të cilën punonjësit e tepërt i ofrohen sektorit privat. Ky është qëndrimi i ... Read More

Nga buxheti i shtetit ndahen 6.5 milionë euro për mësimdhënësit e paraluftës, FMN kundër

07/04/2019

Pas aprovimit të Ligjit për punonjësit e arsimit në periudhën 1990-1999, rreth 6.5 milionë euro janë ndarë nga buxheti i shtetit vetëm për vitin 2019, ... Read More

Aksion policorë në Gostivar, arrestohen 4 valltare

25/02/2019

25 Shkurt 2019 / 13:11 Aksion policorë në rajonin e Gostivarit me çrast punonjësit e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë-Stacioni policorë Gostivar, ... Read More

INSTAT: Shpenzimet buxhetore për paga më të ulëtat që nga 1993

08/02/2019

Edhe pse fondi i pagave për punonjësit në sektorin publik në Shqipëri ka ardhur me rritje vit pas viti, vlera e tyre në raport me ... Read More

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë paralajmëron grevë, kërkojnë rishikimin e koeficienteve

01/02/2019

Punonjësit e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë janë të pakënaqur dhe ndihen të fyer me kategorizimin në ligjin e pagave dhe në rast se kërkesa ... Read More

Për herë të parë greva përfshinë edhe çerdhet e fëmijëve (Video)

14/01/2019

Punonjësit e të gjitha Institucioneve arsimore në vend, kanë hyrë në grevë më afat të pacaktuar, deri në përmbushjen e kërkesave për ndryshim të koeficientit ... Read More

A po bëhet Kosova çerdhe e grabitësve?

05/01/2019

Kosova është shndërruar në vend ku grabitjet me armë kanë terrorizuar punonjësit dhe klientët e bankave dhe të marketeve. Para pak ditësh, gjatë përpjekjeve për ... Read More

Sindikata: Policët, 10 vjet pa uniforma të reja

12/10/2018

12 Tetor 2018 / 15:15 Tani 10 vite punonjësit e policisë nuk kanë pranuar uniformë të re të punës thonë nga Sindikata e Pavarur e ... Read More

Rriten me 5 për qind pagat e arsimtarëve

30/08/2018

30 August 2018 / 14:23 Nga muaji shtator, të gjithë punonjësit e arsimit fillor dhe të mesëm, do të kenë rritje të pagave prej 5%. ... Read More