Tag: qarë

Shtatë përfitimet shëndetësore nga të qarit

08/11/2019

Të gjithë kemi qarë kur kemi qenë të mërzitur, por shpesh mundohemi edhe që t’i mbajmë lotët për të mos rënë në sy.Në fakt të ... Read More

Sa kohë ju duhet për ta marrë veten pas një ndarjeje?

25/09/2019

Mos mendoni se jeni të vetmit që vuani ndarjen nga partneri duke qarë në divan dhe duke kujtuar momentet e lumtura me ish-in. Teksa vuani ... Read More