Tag: qasur

A po zhvillon Google telefonin e tyre të palosshëm?

16/03/2019

Ka shumë mënyra për t’u qasur në një dizajn të telefonit të palosshëm. Kemi parë Galaxy Fold-in, , Mate-X të Huawei, dhe e dijmë se ... Read More