Tag: qenurit

YouTube ndryshime të reja në sistemin e mbrojtjes dhe deklarimit të të drejtave të autorit

11/07/2019

Ndërsa YouTube është shumë larg të qënurit perfekt, është përdorur shumë herë për të abuzuar dhe manipuluar krijuesit. Kompania zbuloi ndryshime tek ky sistem që ... Read More

Facebook akuzohet për zbulimin e disa të dhënave të ndjeshme shëndetësore

19/02/2019

Në të kaluarën, Facebook u konsiderua të jetë trend, por këto ditë po fillon të duket si të mos qenurit në Facebook mund të jetë ... Read More

Gjithçka që mund të presim nga transformimi digjital në vitin 2019

29/01/2019

Bota vazhdimisht po avancon në procesin e transformimit digjital. Të qenurit inovativ dhe vendimtar, në formë të vazhdueshme duke kërkur ndryshimin, do të jetë trajtë ... Read More

Klopp: Liderë për festat e fundvitit? Mund të na nevojiten 105 pikë

22/12/2018

Menaxheri i Liverpoolit, Jurgen Klopp, ka hedhur poshtë simbolikën e të qenurit në vendin e parë për festat e fundvitit, duke sugjeruar se lufta do ... Read More

Orinda Huta mohon shtatzëninë

04/05/2018

Këngëtarja atraktive shqiptare, Orinda Huta, ka hedhur poshtë mundësinë e të qenurit shtatzënë. Këngëtarja ishte martuar në një dasmë luksoze e cila u komentua shumë ... Read More