Tag: Qepët

Njihuni me benefitet e shumta të qepës

14/11/2019

Qepët janë një ilaç natyral për të vjellat dhe një antibiotik i përgjithshëm që stimulon sistemin imunitar. Ka veti antibiotike dhe antiseptike dhe kuercetina, e ... Read More

Qepë të kuqe për një shëndet më të mirë

24/09/2019

Qepët janë një produkt shumë i përdorur nga të gjithë. Që në kohët e lashta, popujt e ndryshëm e kanë përdorur qepën si  mjet që ... Read More

Shtatë gjërat që i ndodhin trupit nëse hani qepë çdo ditë

18/09/2019

Qepët janë përdour që në lashtësi. Egjiptianët e lashtë besonin se përfaqësonte përjetësinë me ndërtimin e saj prej dy shtresash koncentrike. Ne nuk ju premtojmë ... Read More

Askush nuk ju ka treguar më parë për këto efekte magjike të qepës

21/08/2019

Qepët janë ilaç natyral për shërimin e shumë sëmundjeve.Qepa vjen nga familja e Alliumit dhe është e pasur me sulfur, gjë që e furnizon atë ... Read More

Qepët e njoma japin këto përfitime shëndetësore

07/06/2019

Qepët e njoma janë shumë të ushqyeshme dhe të pasura me vitamina dhe minerale të cilat ndihmojnë në parandalimin e shumë sëmundjeve. Ato janë edhe ... Read More

Hani më shumë qepë – i parandalojnë sulmet e zemrës dhe e ulin shtypjen e gjakut

06/05/2019

Qepët besohet ta kenë origjinën në Azinë qendrore, në Iranin dhe Pakistanin modern, dhe kanë qenë prej perimeve që është kultivuar shumë herët. Ato janë ... Read More