Tag: qeshur

Nga e qeshura me “shpirt” deri tek rrahjet e saj, 10 fakte interesante për zemrën

18/12/2019

Ilaçi më i mirë i zemrës është e qeshuraNjë e qeshur ‘me shpirt’ mund të qarkullojë 20% më shumë gjak në të gjithë trupin. Kjo ... Read More

Arsyet se pse lidhjet e gjata mund të dështojnë shumë lehtë pas martesës

29/08/2019

Ideja e martesës na bënë mbi të emocionuar dhe na përcjell një e qeshur e çmendur në fytyrën tonë. Të jetoni së bashku me personin ... Read More