Tag: qetësinë

Këshillat që preferohet t’i ndiqni kur jeni nervoz

01/07/2019

Momentet kur ju ndjeheni nervoz preferohet që fillimisht të ruani qetësinë dhe të merrni frymë thellë.Ka shumë faktorë të cilat mund të shpien deri te ... Read More

Mesazhi i Metës për protestuesit: Ruani qetësinë dhe evitoni dhunën

11/05/2019

Presidenti Ilir Meta u ka kërkuar “të gjithëve të ruajnë qetësinë, të evitojnë aktet e dhunës dhe konfrontimet, që mund të shkaktojnë lëndime në njerëz ... Read More

Prishtina me 27 futbollistë në përgatitjet për Evropë, dy janë larguar, dy të tjerë kanë kërkuar largimin

19/06/2018

Prishtina  po punon në qetësinë maksimale buzë “Alpeve Shqiptare” nën ambient të përkryer pune që po ofron kompleksi i hotelit “Onix” në Banjë të Pejës. ... Read More