Tag: QKUKsë

Rriqrat “zhvendosen” në Prishtinë, 23 raste të pickimit për një muaj

19/05/2019

Për një muaj nga pickimi i rriqrave në Klinikën Infektive të QKUK-së, ndihmë kërkuar 37 pacientë. Përderisa viteve të kaluara shumica e pacientëve gravitonin nga ... Read More

Mjekët dhe infermierët e QKUK-së në ekskursion në Shqipëri, pacientët ankohen për mungesë të përkujdesit mjekësor

14/04/2019

Qindra punëtorë të QKUK-së të premten në mëngjes janë nisur për në Shqipëri. Stafi i QKUK-së ka kaluar vikendin duke shëtitur në qytetet bregdetare të ... Read More

Kirurgët pezullojnë grevën deri më 6 maj

15/02/2019

Kolegjiumi i Kirurgëve të QKUK-së, kanë marrë vendim që të pezullojnë grevën e tyre deri me 6 maj, në mënyrë që t’iu lënë hapësirë institucioneve ... Read More

QKUK: Për 24 orë 219 raste emergjente

15/02/2019

Emergjenca e QKUK-së ka pasur gjithsej 219 raste, prej tyre, në dhomën e kujdesit të avancuar mjekësor ka pasur 35 pacientë. Kishte 49 vizita kirurgjike, ... Read More

Greva në QKUK, anulohen 200 operacione në ditë (Video)

10/01/2019

Për shkak të grevës së kirurgëve  200 operacione  në ditë anulohen në klinikat e QKUK-së. Aktualisht po trajtohen vetëm rastet emergjente. Deri në 200 operacione ... Read More