Tag: regjione

A keni puçrra të vogla në këmbë apo duar? Ja çfarë duhet të dini për to

30/07/2019

Puçrrat e vogla dhe të kuqe mund të krijohen në shumë regjione të trupit, mirëpo zakonisht kanë tendencë të shfaqen në pjesën e kofshëve dhe ... Read More

Hurmat konsumohen shumë gjatë muajit të Ramazanit, por sa janë të shëndetshme ato?

07/05/2019

Hurmat zakonisht rriten në shumë regjione tropikale të botës, ndërkaq viteve të fundit janë popullarizuar tejet mase. Pothuajse të gjitha hurmat që shiten në shtetet ... Read More

Testi i Maturës, pyetjet nuk do të jenë të njëjta në tërë Kosovën

02/04/2018

Provimi i Maturës Shtetërore këtë vit do të mbahet në katër regjione, në katër ditë të ndryshme, e kjo është bërë me qëllimin që të ... Read More