Tag: rekomandon

Këshilla nga psikiatri: Masazhoni këtë pikë të trupit për të larguar stresin për 1 minutë

05/12/2019

Një doktor i shkencave mjekësore dhe psikiatër, Mark Sandomirsky, u rekomandon pacientëve të tij një teknikë që lehtëson menjëherë stresin. Burimi i stresit varion tek ... Read More

A e rrezikon kafeina shtatëzaninë?

15/09/2019

Kolegji amerikan i mjekëve obstetër dhe i gjinekologëve rekomandon ta kufizoni konsumimin e kafeinës në më pak se 200 miligramë (mg) në ditë. Kalimi i ... Read More

A mund të marrim ‘mbidozë’ duke konsumuar pemë?

07/08/2019

Hani një mollë në ditë – rekomandon mjeku. Po, për dy mollë? Ato sigurisht që janë më të shëndetshme se një copë çokollate. Por katër ... Read More

YouTube iu mundëson shfrytëzuesve, më shumë kontroll mbi materialet që i shikojnë (Foto)

26/06/2019

Në mënyrë që të ndalojë përmbajtjen e dëmshme, në algoritmit që rekomandon video të ndryshme, YouTube ka bërë disa ndryshime shumë të mira. Me anë ... Read More

Do të shembet pallati 28-katësh në Golem

06/04/2019

Instituti i Ndërtimit ka hartuar një relacion ku rekomandon prishjen e pallatit 28-katësh në vijën e parë të plazhit në Shkëmbin e Kavajës, në Durrës. ... Read More

Implementimi i objektivave të MSA-së në fushën e konkurrencës, kërkohet përkushtim më i madh

18/03/2019

Grupi për Studime Juridike dhe Politike rekomandon institucionet në Kosovë të tregojnë një përkushtim më të lartë drejt përmbushjes së të gjitha masave të parapara ... Read More