Tag: reputacion

Fëmijët hasretë janë më të prirë t’i tradhtojnë partnerët

10/07/2019

Fëmijët hasretë kanë një reputacion se kërkojnë shumë vëmendje, janë egoistë, si dhe të lazdruar – dhe hulumtimet e reja vazhdojnë ta dëmtojnë reputacionin e ... Read More

Një problem i Internet Explorer është aq kritik saqë mund sulmoheni pa e përdorur fare

15/04/2019

Microsoft Internet Explorer ka krijuar një reputacion të keq për sigurinë dhe kjo vlen edhe sot e kësaj dite. Një zbulim i fundit nga hulumtuesit ... Read More

Çfarë ndodhi me karrierën e Arda Turan

27/03/2019

Arda Turan ka pasur një reputacion të mirë, duke u cilësuar si njëri ndër mesfushorët më efektivë, që kontribuonte në sulm dhe në mbrojtje.32-vjeçari për ... Read More

Depresioni tek artistët, të famshmit që vranë veten apo u mbyllën nga bota

05/03/2019

Disa nga damat më të njohura në botë dhe me reputacion në publik përfunduan keq! Si pasojë e depresionit nga fama apo nga arti, fusha ... Read More

Ata që e shtyjnë alarmin janë më inteligjentë më kreativë dhe më të lumtur

19/11/2018

Opsioni për shtyrjen e alarmit në përgjithësi ka një reputacion të keq. Personat që e përdorin këtë opsion shpeshherë emërtohen si dembelë dhe të padisiplinuar, ... Read More

Vimeo lanson kanalin për video holografike

07/11/2018

Vimeo ka reputacion për shtyrjen e kufijve të teknologjisë së videos në një përpjekje për tu dalluar dhe tani po shkon një hap më tej. ... Read More

Çfarë do t’ju ndodhë nëse hani tepër fruta arrore: Tri kundërefekte të rrezikshme!

06/10/2018

Edhe pse janë të njohura si artikuj të shëndetshëm, frutat arrore gjithashtu kanë reputacion (të merituar) si ushqim, të cilin nuk mund të pushoni të ... Read More

Artikuj ushqimorë të shëndetshëm të cilët përmbajnë më shumë karbohidrate sesa buka

30/09/2018

Karbohidratet sot kanë reputacion të keq, mirëpo nëse mendoni që ka më së shumti në bukë, e keni gabim. Rekomandimi i ekspertëve është që menyja ... Read More

Rutina ditore e Mark Wahlberg-ut është një çmenduri e vërtetë

12/09/2018

Mark Wahlberg ka një reputacion si një prej meshkujve që më së shumti përkushtohet në Hollywood, por këto gjëra janë relative. Pas së gjithash, sa ... Read More

Lansohet Xiaomi Pocophone F1, telefoni më i lirë me Snapdragon 845

23/08/2018

Xiaomi prej kohësh ka pasur reputacion për ofrimin e telefonave të mesëm me specifika të nivelit të lartë, por telefoni i fundit i kompanisë mund ... Read More