Tag: Research

Buka e zezë mund të parandalojë kancerin e mëlçisë

05/04/2019

Sipas disa hulumtimeve të prezantuara të martën në takimin e ‘American Association for Cancer Research’, përdorimi i drithërave dhe produkteve që përmbajnë drithëra ndihmon në ... Read More

Qyteti më i lumtur në botë nuk është në Evropë, e as në Amerikë

27/02/2019

Sipas një sondazhi të kryer nga Times Out dhe Tapestry Research, qyteti më i lumtur në botë ndodhet është Melbourn i Australisë. Sipas mediave, përcjell ... Read More

Qyteti më i lumtur në botë nuk është në Evropë, e as në Amerikë

27/02/2019

Sipas një sondazhi të kryer nga Times Out dhe Tapestry Research, qyteti më i lumtur në botë ndodhet është Melbourn i Australisë. Sipas mediave, përcjell ... Read More