Tag: respektojnë

WhatsApp do të punojë në telefonat e ri Huawei

13/06/2019

Kompanitë e mëdha amerikane, të tilla si Google dhe Facebook, kanë vendosur të respektojnë ndalimin ndaj Huawei në përputhje me kërkesat e qeverisë amerikane dhe ... Read More

Ministritë nuk respektojnë shqipen në faqet e internetit

07/04/2019

Alsat 2019-04-07T16:42:05+02:00 Nga 22 ministri, pesë prej tyre në faqet zyrtare të internetit nuk respektojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve. Faqet e tyre funksionojnë vetëm ... Read More

Haradinaj i përfgjigjet Vuçqit: S’kemi pse ta sulmojmë veriun, por nëse vini aty na gjeni

02/03/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, tha se kosovarët i respektojnë komunitetet pakicë dhe nuk e sulmojnë veriun ashtu si ka thënë presidenti i Serbisë, Vuçiq. ... Read More

Haradinaj beson se partitë e koalicionit do ta respektojnë vendimin për taksën ndaj Serbisë

22/02/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është shprehur optimist se partitë e koalicionit do ta respektojnë vendimin e Qeverisë, për taksën 100% ndaj produkteve të Serbisë ... Read More

Jashari kërkon pezullimin e taksës ndaj produkteve serbe

15/02/2019

Bekim Jashari, kryetar i Komunës së Skenderajt ka ftuar institucionet që ta respektojnë kërkesën e SHBA’së për taksën ndaj produkteve serbe. Ai ka thënë se ... Read More

Vajgëll: Nëse marrëveshja nuk kalon, perspektiva euroatlantike është e paparashikueshme

10/10/2018

10 Tetor 2018 / 18:03 Elitat politike në vend ta respektojnë Marrëveshjen e Prespës, në të kundërtën, perspektiva euroatlantike e vendit do të jetë e ... Read More