Tag: respiratore

Sëmundjet respiratore akute

06/12/2018

Infeksionet respiratore akute janë ndër shqetësimet më të shpeshta gjatë muajve të ftohtë të vitit për të gjitha moshat, në veçanti për fëmijët dhe të ... Read More

Sëmundjet e zemrës dhe kanceri rrisin vdekshmërinë

05/04/2018

5 April 2018 / 16:31 Sëmundjet kardiovaskulare, malinje si dhe sëmundjet respiratore kryesojnë në listën e shkaktarëve të vdekshmërisë më të madhe të qytetarëve. Nga ... Read More