Tag: reumatizma

Osteoartriti te moshat e reja – Shenjat si ta kuptoni dhe parandaloni

02/10/2019

Osteoartriti dhe Reumatizma janë sëmundje autoimunitare që shfaqet tek gishtat, gjunjët, këmbët dhe kyçet Osteroartriti njihet gjerësisht si një sëmundje e dhimbshme që prek kryesisht ... Read More

Terapia e rërës kundër reumatizmës

27/08/2019

Vuani nga reumatizma? Terapia e rërës, e jashtëzakonshme!Që në lashtësi, njerëzit kanë trajtuar reumatizmën duke u zhytur e mbuluar gjithë trupin me rërë të nxehtë. ... Read More