Tag: rezidencë

Fotografi të shtëpisë më të shtrenjtë në shitje në Paris

29/06/2019

Një rezidencë masive pranë Kullës Eiffel në Paris është në treg për 250 milionë euro, ose rreth 280 milionë dollarë. Kjo, sipas mediave të huaja, ... Read More

Studentët vizitojnë Rezidencën Dukagjini, shembullin e zhvillimit të ndërtimtarisë (Video)

19/04/2019

Në Dukagjini Rezidence, kompania Heinze Group është duke punuar me një material të avancuar. Gjatë ditës së sotme studentët e Universitetit të Prishtinës dhe kolegjit ... Read More

Fle në shtratin e Hitlerit dhe ka koleksionin më të madh të relikteve naziste, përfshirë 88 tanke – britaniku ka nxjerrë në shitje shtëpinë e tij (Foto)

05/03/2019

Koleksionisti më i madh në botë i objekteve naziste është gati të shesë një rezidencë prej 1.95 milion funtesh, ku ai fle në shtratin e ... Read More