Tag: rezolutë

Kamera e telefonave me 64 megapixel shumë shpejt në përdorim

21/05/2019

Samsung ka njoftuar një sensor të ri imazhi për telefonat mobil me një rezolutë më të lartë se çdo gjë që mund të krahasohet në ... Read More

Fotografia që tronditi Kosovën – reagimet e shumta pas vërtetësisë se nuk është bërë në Kosovë

18/05/2019

Në ditën kur po mbahej seanca e Kuvendit, për krijimin e një Rezolute për për gjenocidin serb në Kosovë, deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës ... Read More

Blakaj: Çështja e krimeve të luftës nuk zgjidhet me rezoluta, por në dialog me Sebrinë

15/04/2019

Kuvendi i Kosovës sot ka miratuar komisionin që i hap rrugë krijimit të një rezolute për të dënuar krimin dhe gjenocidin serb në Kosovë. Bekim ... Read More

Mbyllet pa miratimin e ndonjë rezolute seanca për migrimin

11/04/2019

Kuvendi i Kosovës ka mbyllur seancën e jashtëzakonshme pa miratimin e ndonjë rezolute në lidhje me migrimin e kosovarëve. Pas diskutimeve nga deputetët, në fund ... Read More

Rezoluta për zhbllokimin e KQZ-së nuk ka kuorum të votohet, mbyllet seanca

13/03/2019

Kuvendi i Kosovës nuk e ka miratuar rezolutën për zhbllokimin e KQZ-së, rezolutë kjo e propozuar nga LVV. Pas fjalimeve të deputetëve, kryesuesi i Kuvendit, ... Read More

Miratohet një rezolutë që e bën R Kellyn të padëshiruar në Philadelphia

02/02/2019

Qyteti i Philadelphias ka miratuar një rezolutë, përmes të cilës simbolikisht ia ndalon R Kellyt vizitën në këtë metropol – raporton NME. Këshilli i Philadelphias ... Read More

Për shtesat e fëmijëve duhet legjislacion shtesë

09/01/2019

Kuvendi i Kosovës, vitin e kaluar e ka miratuar një rezolutë përmes së cilës parashihet që të ndahen shtesa prej 10 euro për fëmijët në Kosovë, ... Read More