Tag: Rifat

Rifati tregon se a ka në jetën e përditshme diçka të përbashkët me Nëntorin e “Schengen Visa”

21/05/2019

17:17 | 21 Maj 2019 17:17 | 21 Maj 2019 Aktori Rifat Smani ka treguar se a ka diçka të përbashkët me Nëntorin. Rifat Smani ... Read More

Prej vitit 2010 Kosovën e lëshuan rreth 189 mijë persona

13/04/2019

Profesori Rifat Blaku ka thënë se në bazë të të dhënave që ai i posedon numri i azilkërkuesve kosovarë në vendet e Europës nga viti ... Read More

Ndërron jetë ciceroni i parë i kompleksit “Adem Jashari”

02/04/2019

Drejtori historik i kompleksit memorial “Adem Jashari” si dhe veprimtari i çështjes kombëtare, Rifat Bejta sot ka ndërruar jetë. Bejta njihet për kontributin e tij ... Read More

Rifat Jashari: Vetëm të bashkuar mund t’i arrijmë qëllimet tona

24/03/2019

Vëllai i komandantit legjendar Adem Jashari, Rifat Jashari, nga Gllogjani ka bërë thirrje krerëve shtetërorë sot për t’u bashkuar. Teksa mbajti një fjalim të shkurtër, ... Read More

Video e rrallë, momenti kur Rifati dhe burrat e tjerë të Jasharajve u rikthyen nga mërgimi në Kosovë dy javë pas çlirimit (Video)

06/03/2019

Me 29 qershor të vitit 1999 katër meshkujt e familjes Jashari, Rifat (Shaban) Jashari, Murat (Rifat) Jashari, Lulzim (Adem) Jashari dhe Bekim (Hamzë) Jashari, të ... Read More

Gjatë vitit 2019 janë kryer 1640 stentime në QKUK

19/01/2019

Rifat Rama, 46 vjeç, me durim po kalon dhimbjet e një ndërhyrjeje të shpejtë në zemër, të domosdoshme për t’ia shpëtuar jetën. Menjëherë pasi është ... Read More