Tag: Rindërtim

“Eksodi i Ballkanit”: Gjashtë milionë njerëz janë larguar nga vendet e tyre, talentet e tyre janë përdorur nga të tjerët

03/05/2019

Analizat e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim tregojnë se gjatë migrimeve, personeli i kualifikuar në vend të atyre me njohuri dhe shkathtësi mesatare largohen ... Read More

BERZH-i i jep hua 6 milionë euro Shqipërisë për energjinë e gjelbër

08/11/2018

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. ... Read More

BERZH: Projekti ‘100 fshatrat’, mënyra e duhur për zhvillimin e vendit

29/07/2018

Programi ‘100 fshatrat’ është vlerësuar nga drejtori i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për Shqipërinë, Matteo Colangeli, si mënyra e duhur për zhvillimin ... Read More

BERZH i jep kredi Shqipërisë në vlerë prej 218 milionë euro

22/04/2018

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) ka miratuar kredinë me vlerë 218 milionë euro për Korporatën Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) për ristrukturimin e borxheve të ... Read More