Tag: ripostuar

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për të arratisurit që dyshohen për vjedhje

08/11/2018

Policia e Kosovës ka ripostuar edhe njëherë komunikatën për tre persona që dyshohet se janë në arrati për disa raste të vjedhjeve dhe grabitjeve. “Referuar ... Read More