Tag: Royal

Princi Harry feston 36-vjetorin, royal family përjashton Meghan nga postimet e urimeve

15/09/2020

Ditëlindja e parë larg familjes royal për Princin Harry, që duke nisur nga ky vit do të festojë thjesht si një kalifornian dhe jo si ... Read More

Bletët shpallen zyrtarisht si ‘Qeniet më të rëndësishme në tokë’ – Zhdukja e tyre do të sillte fundin e njerëzimit!

10/07/2020

Në një takim të Royal Geographic Society të Londrës, Instituti Earthwatch shpalli bletët speciet më të paçmueshme në këtë planet. Dhe së bashku me të ... Read More

I kërkon gruas myslimane që të heqë shaminë, mjeku në telashe

26/05/2019

Bashkëshorti i pacientes bëri një denoncimi ndaj spitalit, Royal Stoke University Hospital, duke bërë që mjeku të vihet nën akuzë për diskriminim, duke rrezikuar që ... Read More