Tag: rregullta

15 minuta në ditë për të pasme të formësuara

18/07/2019

Njëkohësisht do të forconi edhe kofshët, ndërkaq me ushtrime të rregullta do të arrini rezultate fantastike. Për të pasur vithe të ngritura dhe të forta ... Read More

15 minuta në ditë për të pasme të formësuar

18/07/2019

Njëkohësisht do të forconi edhe kofshët, ndërkaq me ushtrime të rregullta do të arrini rezultate fantastike. Për të pasur vithe të ngritura dhe të forta ... Read More

Pse kam pika të zeza dhe si të shpëtoj prej tyre?

04/05/2019

Sado të rregullta të jemi me pastrimin dhe trajtimet e fytyrës, pikat e zeza do të mbeten gjithnjë aty. Për pak kohë s’i shohim, pastaj…Përshëndetje! ... Read More

Ushtrimet fizike i përmirësojnë aftësitë e mendimit edhe te të rinjtë e moshës 20-vjeçare

01/02/2019

Ushtrimet e rregullta aerobike, si ecja, çiklizmi apo ngjitja e shkallëve mund t’ua përmirësojnë aftësitë e mendimit jo vetëm të moshuarve, por edhe të rinjve. ... Read More

Si e ndryshojnë 15 minuta ecje në ditë trupin tuaj

17/01/2019

Të gjithë e dimi rëndësinë e ushtrimeve të rregullta fizike dhe ndikimin që kanë në shëndetin mendor, fizik dhe emocional. Por, pavarësisht këtyre përfitimeve shëndetësore, ... Read More