Tag: rregulluar

Facebook do ua lehtësojë punën me përditësimin e radhës

01/06/2019

Aplikacionet ndeshen me probleme herë pas here, dhe mënyra më e mirë për të rregulluar ato është duke i raportuar tek zhvilluesit. Sidoqoftë, nganjëherë aplikacionet ... Read More

Facebook vjen me një risi

29/05/2019

Aplikacionet ndeshen me probleme herë pas here, dhe mënyra më e mirë për të rregulluar ato është duke i raportuar tek zhvilluesit. Sidoqoftë, nganjëherë aplikacionet ... Read More

Facebook së shpejti do të ju mundësoj të lëkundni telefonin, për të raportuar parregullësitë në aplikacion

29/05/2019

Aplikacionet ndeshen me probleme herë pas here, dhe mënyra më e mirë për të rregulluar ato është duke i raportuar tek zhvilluesit. Sidoqoftë, nganjëherë aplikacionet ... Read More

Në ditëlindjen e tij, Kylie Jenner i kërkon edhe një fëmijë bashkëshortit

01/05/2019

11:04 | 05/01/2019 Kylie Jenner e ka befasuar bashkëshortin e saj me rastin e ditëlindjes. Kylie Jenner e ka rregulluar çdo kënd të shtëpisë për ... Read More

Shqipëri, edhe kontabilistët do të i nënshtrohen “Vettingut”

12/03/2019

Profesioni i kontabilistit të miratuar do të jetë tashmë i rregulluar. Të gjithë kontabilistët e miratuar që janë aktualisht aktivë do të verifikohen për vërtetësinë ... Read More

Ministria e Punës me plan të ri për pushimin e lehonisë dhe prindëror

08/11/2018

Prindërit që punojnë do të përballen me ndryshime lidhur me atë se si është e rregulluar pushimi nga puna. Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ... Read More

Përse në mëngjes assesi nuk bën të rregulloni krevatin

22/09/2018

Krevati i parregulluar është shumë më i shëndetshëm se ai i cili është i rregulluar sikur në depot e popullarizuara, sepse ka më pak tenja. ... Read More

Ritualet fetare të policëve, problem i sigurisë apo i të drejtave të njeriut?

17/09/2018

Në Kosovë ende nuk është e rregulluar me ligj nëse pjesëtarët e Policisë së Kosovës kanë të drejtë që gjatë orarit të punës, përderisa janë ... Read More

Çmimi i favorshëm, në Shqipëri i rregullojnë dhëmbët edhe italianët e nordikët (Video)

13/08/2018

Përveç pushimeve, dasmave në vendlindje, emigrantët kthehen në Shqipëri edhe për të rregulluar dhëmbët. Argenta është një prej tyre. Së bashku me familjen, prej më ... Read More

Traktori në autostradën Prishtinë-Pejë (Video)

26/06/2018

Qarkullimi i mjeteve motorike në komunikacion është e rregulluar me ligj, por jo të gjithë i respektojnë rregullat, duke rrezikuar edhe pjesëmarrësit e tjerë në ... Read More

Ekranet e iPhone nuk do të thyhen më!

28/04/2018

Apple mund të ketë rregulluar një nga problemet më të mëdha që ka pasur me iPhone gjatë viteve, duke përfshirë edhe iPhone X – plasaritjen ... Read More

Pallotta: Do të rregullojë shatërvanin

11/04/2018

Presidenti i Romës, Jim Pallotta, dhuroi 230,000 euro për të rregulluar shatërvanin në të cilin kërceu natën e së martës. Pronari amerikan i dehura paksa ... Read More