Tag: rreme

E mbushni telefonin në laptop? Kjo është ajo që po rrezikoni

16/08/2019

Një studiues i sigurisë ka krijuar një kabllo të rreme të Iphone e cila mund të lejoj që hakeret të gjejnë mënyrën e shkeljes në ... Read More

Kremi kundër diellit: Gabimet që duhen shmangur

26/07/2019

Ja cilat janë mitet e rreme dhe zakonet e këqija të verës që na ekspozojnë ndaj rrezikut të djegieve nga dielli kur ekspozojmë veten në ... Read More

Maqedonia e Veriut dhe Greqia marrëveshje kundër lajmeve të rreme

29/03/2019

S A 2019-03-29T11:23:26+01:00 Maqedonia e Veriut dhe Greqia janë ballafaquar me lajme të rreme që nga negociatat për marrëveshjen e Prespës dhe deri tek ratifikimi ... Read More

WhatsApp krijon limite për të ndaluar përhapjen e lajmeve të rreme

21/01/2019

Në përpjekje të ndalojë përhapjen e lajmeve të rreme, WhatsApp do të krijojë limite te reja, sa i përket numrit të njerëzve më të cilën ... Read More

Maqedonia “në hall” me lajmet e rreme

10/11/2018

10 Nëntor 2018 / 10:54 Lajmet e rreme (fake news) gjithnjë e më shumë janë të pranishme si dukuri në Maqedoni. Ekspertët e mediave thonë ... Read More

Eksporti i “lajmeve të rreme” i rikthehet Maqedonisë

25/09/2018

25 Shtator 2018 / 11:44 Në industrinë e mugët të “lajmeve të rreme” në Maqedoni, duket se gjithçka shpaguhet. Në prag të referendumit të 30 ... Read More