Tag: rreziqet

Kjo pije pastron mushkëritë më shpejt se çdo gjë tjetër

30/07/2020

Të gjithë janë të njohur me rreziqet që vijnë nga pirja e duhanit, e sërisht vazhdojnë të tymosin duke pretenduar se ajo cigare i qetëson. ... Read More

Për një sistem imunitar të shëndetshëm, ja kujdesi që ju duhet

10/03/2020

Sistemi ynë imunitar ka një funksion madhor në organizëm; të mbrojë trupin nga ‘rreziqet’ e jashtme. Tek këto rreziqe përfshihen sigurisht bakteret, viruset dhe mikrobet ... Read More

Çfarëdo pajisje më afër se gjatësia e krahut gjatë gjumit mund të shkaktojë kancer dhe infertilitet

01/05/2019

Departamenti i Shëndetësisë i Kalifornisë lëshoi ​​udhëzime duke theksuar rreziqet shëndetësore që lidhen me ekspozimin ndaj rrezatimit të celularit dhe duke inkurajuar publikun e gjerë ... Read More

Ajri i ndotur ua rritë të rinjve rrezikun për sëmundje mendore

28/03/2019

Sipas një studimi të ri, rritja në qytet jua rritë rreziqet e zhvillimit të sëmundjeve mendore. Për të parën herën, hulumtuesit e kanë ndërlidhur nivelin ... Read More

12 gjërat që i ndodhin trupit kur ndaloni të pini duhan

11/03/2019

Ndonëse thuajse të gjithë njerëzit sot janë të vetëdijshëm për rreziqet që i sjell pirja e duhanit, vetëm në Amerikë rreth 38 milionë qytetarë pinë ... Read More

E konfirmon shkenca: Cigaret elektronike janë të dëmshme për zemrën dhe trurin

30/01/2019

Rreziqet e pirjes së duhanit janë të njohura me dekada të tëra dhe, në mënyrë që ta largojnë këtë shprehi, shumë njerëz kanë filluar përdorimin ... Read More