Tag: rriturit

Boronica ul rrezikun nga sëmundjet e zemrës

30/05/2019

Një grusht boronica në ditë sjellë shumë të mira Shkencëtarët gjetën se të rriturit që konsumojnë 150 gramë boronica çdo ditë, kishin arterie më pak ... Read More

Profesionet më të rrezikuara nga astma

27/05/2019

Sipas “American Thoracic Society”, rreth 15 për qind e rasteve me astmë te të rriturit shkaktohet nga ambienti i punës. Astma profesionale po shndërrohet në ... Read More

Personat që jetojnë vetëm rrezikohen nga çrregullimet mendore

06/05/2019

Të rriturit të cilët jetojnë vetëm kanë më shumë gjasë që ta kenë të njëjtin çrregullim mendor, duke përfshirë ankthin dhe depresionin. Ky është përfundimi ... Read More

Njomakët pejanë, Fiar Gjikolli dhe Lekë Nikqi pushtojnë majën e Jezercit

17/09/2018

Ndonëse ngjitja e saj është sfidë për të rriturit, njomakët pejanë Fiar Gjikolli dhe Lekë Nikqi, e kanë pushtuar majën e Jezercit, njëhërit maja më ... Read More