Tag: rrobat

Tri mënyra të lehta për ta hequr çamçakëzin nga rrobat

30/07/2020

Sa e mirë do të ishte një gjë sikurse heqja e çamçakëzit nga rrobat brenda pak minutave? Mos u brengosni, nuk sugjerojmë që t’i hidhni ... Read More

Djerësitja e tepërt gjatë natës tregon për këto probleme

05/06/2020

Të zgjohesh në mes të natës e të shohesh që jastëku, çarçafët e rrobat janë bërë qull në djersë, nuk është shenjë paralajmëruese e një ... Read More

Lani rrobat me aspirinë dhe piper, rezultati do t’ju befasojë

08/11/2019

Rrobave të bardha hidhini aspirinë.Edhe me lavatriçet më moderne është shumë e vështirë që rrobat e bardha t’i mbani borë të bardha. Shpesh ato marrin ... Read More

Çka duhet të dini lidhur me pastrimin e rrobave të fëmijëve

24/09/2019

Rrobat e bebes duhet të lahen para se ai të vijë në jetë dhe çdo herë që blihet dicka e re. Dhe në lidhje me ... Read More

Arsyeja se pse duhet t’i pastroni rrobat e reja para se t’i veshni ato

03/08/2019

Nëse jeni tip që nuk i pastroni rrobat para se ti veshni në fillim, mund të jetë një shans që do ta paguani disa ditë ... Read More

Përse asnjëherë nuk duhet tharë rrobat brenda shtëpisë

20/05/2019

Që të gjithë ne kemi tharë ndonjëherë rrobat brenda shtëpisë. Por, ky veprim duket se dëmton mbarë shëndetin e familjarëve apo personave që gjenden brenda ... Read More

Motrat Kardashian nuk i durojnë rrobat, njëra prej tyre ka pozuar sërish e zhveshur 

03/04/2019

Motrat Kardashian nuk i durojnë rrobat, njëra prej tyre ka pozuar sërish e zhveshur  Si duket motrat Kardashian kanë alergji ndaj rrobave. Pesë motrat Kardashian, ... Read More

Përse rrezet e diellit na bëjnë të ndihemi shumë mirë

01/03/2019

Përveç se shfaqja e diellit na shërben si arsyetim për ta fshirë pluhurin nga rrobat e pranverës, është gjithashtu shumë e mirë për shëndetin – ... Read More