Tag: rrobave

5 gjërat që duhet të lani më shpesh dhe më rrallë në shtëpi

21/11/2019

Shumica e njerëzve përdorin detergjentët në mënyrë joefikase, sepse sipas staistikave 90% e rrobave që ne lajmë nuk janë të pista.Në të njëjtën kohë, teksa ... Read More

Lani rrobat me aspirinë dhe piper, rezultati do t’ju befasojë

08/11/2019

Rrobave të bardha hidhini aspirinë.Edhe me lavatriçet më moderne është shumë e vështirë që rrobat e bardha t’i mbani borë të bardha. Shpesh ato marrin ... Read More

Këto të brendshme mund t’i vishni e të mos i lani me javë të tëra

11/07/2019

Larja e rrobave nuk është një nga punët e përditshme më të kënaqshme, veçanërisht duke pasur parasysh faktin që të brendshme të pista grumbullohen plot ... Read More

Largoni njollat nga rrobat me këtë lëng ‘magjik’

09/07/2019

Shumica e njerëzve e urrejnë pastrimin e rrobave. Mund të jetë i mërzitshëm, rraskapitës dhe disa njolla thjesht nuk largohen. Është shumë e vështirë për ... Read More

Printi i lopës, fiksimi më i ri dhe i çuditshëm i VIP-ave

26/03/2019

Nëse doni të dini, cili print i rrobave apo thonjve është në modë, po jua themi ne: printi i lopës!Edhe pse duket si shaka në ... Read More

Pasi hoqi dorë nga ushqimi i pashëndetshëm, humbi gjysmën e peshës trupore (Foto)

22/02/2019

Një nënë ka arritur të humb gjysmën e peshës trupore dhe nga numri 24 i rrobave të zbres në 8, dhe gjithë këtë e arriti ... Read More