Tag: rrugë

Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, mundësi për ngrica

27/01/2019

27 Janar 2019 / 9:52 Komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa dhe në kushte dimri, ndërkohë që në disa rrugë ... Read More

Bahtiri vet voziti kamionin dhe pastroi rrugët e Mitrovicës (Video)

26/01/2019

Reshjet e borës kanë vështirësuar qarkullimin në shumë rrugë në Kosovës. Për t’i dalë në ndihmë qytetarëve të Mitrovicës, kryetari i Komunës, Agim Bahtiri ka vendosur ... Read More

Ndalesë për qarkullimin e automjeteve të rënda në rrugën Dibër-Strugë dhe Veles-Katllanovë

25/01/2019

25 Janar 2019 / 20:35 Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, ndërsa në disa vende më të larta në pjesët perëndimore ... Read More

Bora vështirëson komunikacionin

25/01/2019

25 Janar 2019 / 9:29 Komunikacioni në mbarë vendin zhvillohet nëpër rrugë të lagura në disa edhe me mbetje të borës. Siç informojnë nga LAMM, ... Read More

Fëmijëria njëherë e një kohë, kur disa prej nesh hanin edhe “bukë me sheqer” (Foto)

25/01/2019

“Kemi luajtur në rrugë pa frikë, dhe kishim shumë pak: disa gurë, një copë litar – ndoshta edhe ndonjë kanaçe bosh! Dhe ishim të lumtur ... Read More

Gjendet e shtrirë në rrugë një 14 vjeçare në Prishtinë

18/01/2019

Një vajzë 14 vjeçare është gjetur e shtrirë në rrugë me disa lëndime. Rasti ka ndodhur dje rreth orës 13:50 në Prishtinë. Policia përmes raportit ... Read More

Ekspedita në majën e Lubotenit, Qëndrim Sopi rrëfen për vështirësitë e bjeshkatarisë

16/01/2019

Ai për çdo ditë merr nga një rrugë. Ecja nëpër  male e bjeshkë, i është bërë rutinë. Në moshën  gjashtë vjeçare, kishte pasur ekspeditën e ... Read More

Ndalim qarkullimi për automjetet e rënda në rrugën Strugë-Dibër

14/01/2019

14 Janar 2019 / 10:48 Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet aktualisht nëpër rrugë të lagët, ndërsa në disa vende ka mbetje bore dhe akulli. ... Read More

Komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet në rrugë të lagështa

13/01/2019

13 Janar 2019 / 9:52 Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagshta, kurse në disa vende ka mbetje të borës. Për arsye ... Read More

Ndalesë për qarkullimin e automjeteve të rënda në rrugën Dibër-Strugë dhe Tetovë-Kodra e Diellit

12/01/2019

12 Janar 2019 / 9:32 Trafiku në rrugët shtetërore vazhdon të zhvillohet në rrugë të lagështa, me mbetje të dëborës. Për disa rrugë është hequr ... Read More

Shoferja ndali autobusin për të marrë një fëmijë që po lëvizte këmbëzbathur (Video)

11/01/2019

Irena Ivic është shoferja që ndaloi autobusin në mes të një rruge në Milwaukee të Shteteve të Bashkuara, për të marrë një fëmijë që lëvizte ... Read More

Në Maqedoni apelohet për kujdes të shtuar dhe ndalesë nëpër disa rrugë

09/01/2019

9 Janar 2019 / 9:53 Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër rrugë të lagura dhe në disa vende ka mbetje të borës. Reshje të borës ... Read More