Tag: ruajnë

Ushqimet që mbrojnë lëkurën nga dielli

23/06/2019

Shumica e njerëzve kujdesen të ruajnë veten nga rrezet e diellit duke përdorur një krem me një faktor mbrojtës, kapele dhe syze dielli.Megjithatë, ka edhe ... Read More

Ngrirja e embrioneve: Cili është qëllimi dhe deri në sa vite mund të mbahen të ngrira

05/06/2019

Ngrirja e embrionit është një procedurë që u lejon njerëzve të ruajnë embrionet për përdorim të mëvonshëm. Një person gjithashtu mund të ngrirë vezë, të ... Read More

Mesazhi i Metës për protestuesit: Ruani qetësinë dhe evitoni dhunën

11/05/2019

Presidenti Ilir Meta u ka kërkuar “të gjithëve të ruajnë qetësinë, të evitojnë aktet e dhunës dhe konfrontimet, që mund të shkaktojnë lëndime në njerëz ... Read More

Gruaja e Lumi B shijon jetën martesore me reperin, preferojnë mbrëmjet në shtëpi me Netflix

17/01/2019

Ata janë prej çifteve shembullore të skenës, duke u kujdesur që gjithmonë të ruajnë jetën private. Lumi B dhe bashkëshortja e tij, Miranda, prej vitesh ... Read More

Festat e fundvitit në Shqipëri, çmimet ruajnë qëndrueshmërinë

23/12/2018

Me afrimin e festave të fundvitit, çmimet e produkteve ushqimore ruajnë qëndrueshmëri. Nga një vëzhgim në tregjet e kryeqytetit, rezulton se prodhimi i bollshëm ka ... Read More

Edhe liderët botërorë kanë nofka

01/10/2018

Liderëve të vendeve të Bashkimit Evropian u pëlqen të ruajnë seriozitetin e të projektojnë një imazh të tillë në publik, por ndonjëherë, as këta njerëz ... Read More

Pse mbajmë apo ruajmë fotografitë e ish-dashurisë

02/07/2018

Studimi më i ri i bërë nga “Friends Reunited” ka treguar se 21.6% e njerëzve, pas ndarjes, ruajnë fotografitë e ish-dashurisë së vjetër. Femrat janë ... Read More

Zeja që po zhduket, Bardhi ndër leshnurët e fundit në Kosovë (Video)

26/06/2018

Zejet të vjetra, që ruajnë traditën, lashtësinë, por edhe qytetërimin në Kosovë, po zhduken.  Zhgun punuesit ose leshnurët, ishin në numër të madh në qytetin ... Read More

Xhamitë e Pejës, ndër më të vjetrat në rajon (Video)

11/06/2018

Janë të lashta sa edhe vet qyteti i Pejës. Xhamitë, objektet e fesë Islame, ruajnë traditën, kulturën dhe edukimin fetar të shumë brezave për shekuj ... Read More

Policia heton kërcënimet eventuale ndaj gjykatëses Kacarska

08/06/2018

8 June 2018 / 14:47 Tani dy javë policët e ruajnë gjykatësen Dobrilla Kacarska e cila gjykoi Nikolla Gruevskin me dy vite burg në rastin ... Read More

Haradinaj: Në Mejë na ruajnë varret dhe gjaku i martirëve, të cilët janë nderi ynë!

27/04/2018

Në Mejë na ruajnë varret dhe gjaku i martirëve, të cilët janë nderi ynë. Kështu tha kryeministri Ramush Haradinaj në Tubimin Qendror Përkujtimor në Kompleksin ... Read More

Lehtësohen procedurat për ata që kërkojnë bashkim familjar në shtetet e BE-së

12/04/2018

Refugjatët e mitur të pashoqëruar, të cilët në procesin e azilimit mbushin moshën madhore e ruajnë të drejtën e bashkimit familjar. Ky vendim i Gjykatës ... Read More