Tag: ruani

Pesë arsye pse është më mirë ta pastroni shtëpinë më rrallë

09/11/2019

Sipas statistikave, 94% e njerëzve në botë besojnë se është shumë e rëndësishme të ruani pastërtinë në shtëpinë tuaj.Banorët e Rusisë janë ata që i ... Read More

Këshillat që preferohet t’i ndiqni kur jeni nervoz

01/07/2019

Momentet kur ju ndjeheni nervoz preferohet që fillimisht të ruani qetësinë dhe të merrni frymë thellë.Ka shumë faktorë të cilat mund të shpien deri te ... Read More

Google do të shtoj patentën dixhitale të shoferit, në telefonin tuaj Android

07/03/2019

Google po punon për t’ju lejuar të ruani dokumentet tuaja, si patentën e shoferit në telefonin tuaj Android, në vend të patentës në kuletën tuaj. ... Read More