Tag: ryshfeti’

Një shqiptar dhe një serb arrestohen për ryshfet

08/11/2018

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona të dyshuar për ‘marrje ryshfeti’, ‘dhënie ryshfeti’ dhe ‘përvetësim në detyrë’, ku njëri është zyrtar në Ministrinë e ... Read More