Tag: Sado

A konsiderohen lexuesit e librave në plazh lexues serioz?

10/07/2019

Sado argëtuese dhe e mezipritshme të tingëlloj rrezitja në plazh, kur veçse ndodhemi atje, fillojmë të mërzitemi dhe na nevojitet diçka që koha të kalojë ... Read More

Pse kam pika të zeza dhe si të shpëtoj prej tyre?

04/05/2019

Sado të rregullta të jemi me pastrimin dhe trajtimet e fytyrës, pikat e zeza do të mbeten gjithnjë aty. Për pak kohë s’i shohim, pastaj…Përshëndetje! ... Read More

Çdo gjë që duhet patjetër ta dini për fosfatet – aditiv i rrezikshëm i cili gjendet pothuajse në çdo gjë që hani

01/03/2019

Sado që të shkruhet apo të flitet për aditivët, njerëzit sërish shumë pak dinë për ndikimin e tyre. Aq më parë kur është fjala për ... Read More

Nga lulet te udhëtimet, sa kushton dashuria në Shqipëri?

14/02/2019

Sado e çuditshme që mund t’ju duket, Po – dashuria kushton. Duke marrë shkas nga 14 shkurti, Dita e Shën Valentinit që në Shqipëri, si ... Read More

Kiropraktika, korrektimi i Atlasit, eliminimi i dhembjes së kokës dhe i simptomave të tjera

02/02/2019

Pozita e papërshtatshme e Atlasit, sado që të jetë e vogël, e hollë dhe e lehtë e boshtit kurrizor mund të shkaktojë dhembje të ndryshme ... Read More

Bëni këto 15 ushtrime të muskujve të barkut në ditë dhe vetëm për 7 ditë do të keni muskuj në formë pllakëzash! (Video)

21/07/2018

Sado që t’ju duket i vështirë, ky program i ushtrimeve nuk është fare i mundimshëm. Mirëpo, kushtoni kujdes frymëmarrjes së rregullt. Shikoni videon me kujdes ... Read More

Grindeni me vëllain apo me motrën që nga fëmijëria e hershme: Kurrë nuk është vonë, kjo është mënyra që ta forconi marrëdhënien tuaj!

07/07/2018

Kurrë nuk është shumë vonë që të ndërtoni dhe të përtërini marrëdhënien me vëllezërit ose motrat, sado që kjo t’ju duket e pamundshme, shkruan në ... Read More

Personat e moshës 18-24 vjet masturbojnë më shumë se çdo grupmoshë tjetër

19/06/2018

Mund t’i urreni mijëvjeçarët sado që dëshironi, por të paktën ekziston një fushë ku ata i mposhtin personat më të vjetër. Ndonëse studimet kanë treguar ... Read More

Këshilla për ndarje pa dhembje

18/05/2018

Sado që të jeni të fortë, ndarja nuk është e lehtë, por nuk është gjithashtu lehtë të jesh në rolin e atij që i jep ... Read More