Tag: Salas

Nëna e Emiliano Salas e kritikon Cardiffin dhe kërkon drejtësi për djalin e saj

21/03/2019

Nëna e Emiliano Salas e ka kritikuar Cardiff Cityn, pasi klubi anglez nuk ka pranuar t’ia paguajë Nantesit 17 milionë eurot për transferimin e futbollistit ... Read More

Del ekspertiza e autopsisë së Emiliano Sala, vdiq nga lëndimet në kokë dhe trup

11/02/2019

Zhdukja e Emiliano Salas, kishte bërë që bota e futbollit të tronditet, por ai i gjet pas më shumë së një javë kërkime. Trupi i ... Read More

Familja e Emiliano Salas është e bindur se djali i tyre ka vdekur, duan vetëm trupin e pajetë

06/02/2019

Familja Emiliano Salas e di se ai është i vdekur, sipas njeriut që ndihmoi në udhëheqjen e operacionit të rimëkëmbjes. Drejtori i kompanisë së kërkim ... Read More