Tag: Sekretet

Zbulohet sekreti i trurit !

16/06/2020

Zbulohen sekretet e trurit për të njohur fytyrat njerëzore, dhe ‘spiuni’ ka qënë një program i inteligjencës artificiale. Ka qënë shkencëtari Tommaso Poggio i Institutit ... Read More

Kur vajzat bëhen kopje të nënave

11/06/2020

Nënat dhe të bijat kanë shumëçka të përbashkët – ato i lidhë dashuria, shoqëria, sekretet, e madje dhe shijet. Në fund të fundit, nëna te ... Read More

Përdorimi i pajisjeve elektronike mbi 2 orë në ditë i bën fëmijët impulsivë

20/09/2019

9-11 orë gjumë dhe jo më shumë se 2 orë në ditë para ekraneve janë sekretet për ta shpëtuar fëmijën nga t’u bërit impulsiv dhe ... Read More

Uji i orizit, zgjidhja për flokët e dëmtuara

28/08/2019

Uji i orizit është një nga sekretet më të vjetra aziatike, për mirëmbajtjen e flokëve. Sipas ekspertëve të bukurisë uji, që përdoret për përgatitjen e ... Read More

10 veprime të thjeshta por të vërtetuara se zgjasin jetën

01/08/2019

Shkencëtarët në Universitetin Stanford kanë kryer një studim që zbuloi disa nga sekretet që mund të na ndihmojnë të jetojmë deri në 95 vjeç.Disa rezultate ... Read More

Zbulojeni se çfarë pin kjo 64-vjeçare, për t’u dukur kaq e re

29/06/2019

Një modele 64-vjeçare nga franca ka zbuluar sekretet për t’u dukur si e re, duke përfshirë një listë të pijeve që përdor në baza ditore. ... Read More