Tag: seks

Bëjnë seks në mes të ditës, dy të rinjtë nuk ndalen as pas ardhjes së policisë

14/02/2020

Një burrë e një grua u kapën duke bërë seks gjatë ditës në një plazh publik të frekuentueshëm nga familjarë dhe fëmijë në një nga ... Read More

Gjasat për shtatzëni, më të mëdha nëse bëni seks në dimër

27/12/2019

Dimri është stina më e mirë për të bërë seks për çiftet që synojnë të bëjnë bebe.Kështu thotë ekspertja e shëndetit seksual, Samantha Evans. Sipas ... Read More

E thotë shkenca: Truri i meshkujve kërkon më shumë seks sesa ushqim

04/10/2019

Fakti se meshkujt janë gjithmonë të uritur për seks, nuk është surprizë, por studimet e fundit kanë treguar se kjo dëshirë natyrale është aq e ... Read More

A e dini se po të hani këto ushqime, e “digjni” partnerin në shtrat?

05/06/2019

Sipas mjekes Laurie Steelsmith, autore e librit “Great Sex, Naturally” (Seks i mrekullueshëm, natyrshëm), keto 5 lloje ushqimesh na duhen për një dëshirë seksuale më ... Read More

Lëvizjet e femrave që meshkujt i pëlqejnë në shtrat

24/03/2019

Meshkujt shpesh bëjnë shaka se çdo seks është seks i mirë, ndërsa çdo shaka ka të vërtetë. Ata janë bilogjikisht të dizajnuar të kënaqen më ... Read More

Personat joshës kanë pikëpamje më liberale

01/03/2019

Pyetja e seksit dhe moralit është diçka komplekse. Të bërit shumë seks nuk është gjithmonë gjë e keqe, ndërkaq të bërit shumë pak seks nuk ... Read More