Tag: sektorin

Ohër, punëtorët e turizmit kërkojnë subvencione më të mëdha

02/03/2019

2 Mars 2019 / 15:13 Shteti duhet ta rrisë gamën e aktiviteteve në sektorin e turizmit që do t’i subvencionojë, rekomandojnë nga sektori i turizmit. ... Read More

INSTAT: Shpenzimet buxhetore për paga më të ulëtat që nga 1993

08/02/2019

Edhe pse fondi i pagave për punonjësit në sektorin publik në Shqipëri ka ardhur me rritje vit pas viti, vlera e tyre në raport me ... Read More

Dyfishohen eksportet në sektorin e peshkimit në Shqipëri

03/02/2019

Investimet dhe mbështetja e qeverisë, dyfishoi eksportet dhe prodhimin në sektorin e peshkimit, i cili konsiderohet një nga sektorët më të formalizuar të ekonomisë së ... Read More

Deputetja drekon me byrek e jogurt në sallën e Kuvendit (Foto)

02/02/2019

Seanca e Kuvendit të Kosovës, ku po debatohet për Projektligjin e pagave në sektorin publik, ka filluar rreth orës 11.00, por deri tash Kryetari i ... Read More

Pagat në ndërmarrjet publike nezin debatin për Projektligjin e pagave

02/02/2019

Teksa po shqyrtohet Projektligji për pagat në sektorin publik, në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, pati debat për pragun e pagës dhe çështjen ... Read More

Skandal: 12 mijë qytetarëve nuk u janë transferuar kontributet në Shtyllën e dytë pensionale

27/01/2019

27 Janar 2019 / 15:02 12 mije punëtorëve në sektorin privat dhe publik nuk iu janë transferuar kontributet shoqërore në shtyllën e dytë të Fondit ... Read More

Mbështetje investimeve në peshkim

20/01/2019

Qeveria e Shqipërisë ka shtuar mbështetjen adresuar investimeve në sektorin e peshkimit. Agjencia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural bën të ditur se skema kombëtare mbështeti ... Read More

Aliu: Haradinaj duhet t’ia zvogëlojë pagën vetes dhe kabinetit, ose t’ua rrisë pagat mjekëve e mësuesve

13/01/2019

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu ka reaguar lidhur me grevën në sektorin e shëndetësisë si dhe paralajmërimin e grevës së mësimdhënësve, e cila pritet ... Read More

Veshmbathjet e mençura mund të jenë produktet e rradhës të Apple

11/01/2019

Interesi i Apple në sektorin e shëndetësisë nuk është sekret. Kompania ka blerë kompani dhe produkte të ndryshme shëndetësore, për të mos harruar edhe Apple ... Read More

LDK mirëpret procedimin në pako të Projektligjit për paga në sektorin publik

24/12/2018

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mirëpritur procedimin në pako të Projektligjit për paga në sektorin publik, atë për zyrtarët publikë, dhe për organizimin dhe funksionimin ... Read More

Sonte në “Përballje”: Cila është gjendja në sektorin e shëndetësisë dhe a po rrezikohet vendi të mbetet pa mjekë   

05/11/2018

Sonte në emisionin “Përballje” do të diskutohet për gjendjen në sektorin e shëndetësisë në Kosovë. Cila është gjendja në shëndetësi sot- a ka reforma? Cilat ... Read More

Foto ekskluzive: Konfiskohen 50 kg marijuhanë në Tetovë

30/10/2018

30 Tetor 2018 / 23:04 Gjatë një aksioni të SPB Tetovë në bashkëpunim me sektorin kundër krimit të organizuar, Në Tetovë, saktësisht në rrugën 29 ... Read More