Tag: serisë

Episodi i 160-të i “O Sa Mirë” sjell skena të reja humori

03/03/2019

Për shikuesit e shumtë të hit serisë televizive, “O Sa Mirë”, është publikuar episodi i ri, i 160-ti me radhë. Protagonistët e komedisë kujdesen që ... Read More

​Motorola zyrtarisht zbulon telefonat Moto G7 dhe G7 Plus (Foto)

07/02/2019

Motorola prezantoi gjeneratën e shtatë të telefonave të serisë G për segmentin e mesëm. Modelet e reja vijnë me procesorë më të shpejtë dhe më ... Read More

Samsung shfaq modelet Galaxy M, lansimi më 28 janar (FOTO)

14/01/2019

Në rast se keni pasur ndonjë dyshim rreth serisë së ardhshme Samsung Galaxy M, kompania është duke u siguruar që të mos keni. Ka një ... Read More

Episodi i 74 i “Egjeli”: Sahit Plisi dhe Axha Sheq tregojnë se dinë të këndojnë

13/01/2019

Për shikuesit e shumtë të hit serisë televizive, “Egjeli”, është publikuar episodi i 74 me radhë. Ky episod për dallim nga të tjerët vjen më ... Read More

Taseva: Tenderët, është dashur të ketë dorëheqje

19/08/2018

19 August 2018 / 15:29 Zonja Taseva, pas serisë së skandaleve të shpërndarjes së parave shtetërore ku kanë aplikuar edhe kompani lidhur me funksionarë të ... Read More