Tag: sesi

Raporti: Samsung do të mbajë pozitën e parë në treg, edhe në tremujorin e fundit të vitit

12/09/2019

Një raport i fundit nga DigiTimes flet për mënyrën sesi Samsung do të arrijë të mbajë pozicionin e saj drejtues, përpara Apple dhe Huawei, në ... Read More

Shumë gra po duken më të reja, thjesht duke aplikuar këtë një herë në javë!

26/08/2019

Në këtë artikull ne do t’ju tregojmë sesi të fitoni 10 vite kohë. Kjo recetë me bazë orizin japonez kur përdoret siç duhet, rezultatet bëhen ... Read More

Gjithçka çfarë ka ndodhur brenda 300 sekondash, publikohen pamjet 3D të grabitjes në Aeroportin e Rinasit

11/04/2019

E gjithë grabitja ka ndodhur në vetëm 300 sekonda. Janë publikuar pamjet 3D sesi ka ndodhur e gjithë ngjarja. Furgoni Volkswagen me ngjyre të bardhë ... Read More

Përse nuk e bëjnë femrat hapin e parë?

15/03/2019

Femrat: Më shkroi, më propozoi… Meshkujt: Më ktheu, më pranoi… Mënyra sesi komunikojmë mund të ketë ndryshuar për shkak të teknologjisë, por rregullat e flirtit ... Read More