Tag: sfidues

“Përgatituni që tani për dimrin, mund ta rikthej edhe më fuqishëm koronavirusin”

19/07/2020

Një dimër veçanërisht sfidues në Mbretërinë e Bashkuar mund të sjellë një valë të dytë infeksionesh nga koronavirusi, që mund të rezultojë në afro 120 ... Read More

Ushtrimet fizike dhe këshillat që duhet t’i ndiqni për ta djegur dhjamin në bark

08/02/2019

Reduktimi i sasisë së yndyrës në trupin tonë mund të jetë një qëllim sfidues, ndërkaq shtimi i yndyrës shpeshherë mund të jetë detyrë e vështirë ... Read More