Tag: shenjtë

Rexhepi: Ja dobitë që i ka trupi nga agjërimi

01/06/2019

Muaji i shenjtë i Ramazanit po afrohet drejt fundit dhe shumë prej agjëruesve janë të interesuar të dinë dobitë që ka trupi i njeriut nga ... Read More

Abazi: Gjatë agjërimit të Ramazanit besimtarët marrin energji pozitive (Video)

11/05/2019

Muaji i shenjtë i Ramazanit të cilin besimtarët e fesë islame e agjërojnë, ka virtyte të ndryshme. Ky muaj në fenë islame llogaritet më i ... Read More

Si të qëndroni të shëndetshëm gjatë Ramazanit? (Video)

10/05/2019

Në varësi të motit dhe gjatësisë së agjërimit, shumica e njerëzve që agjërojnë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit përjetojnë dehidratim të lehtë, duke iu ... Read More

Çka është autofagjia – procesi që i ndodh trupit gjatë agjërimit dhe nga i cili përfitojmë shumë?

10/05/2019

Tanimë jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit, i cili karakterizohet me agjërim apo me abstenim nga pijet. Të gjithë personat që agjërojnë gjatë këtij ... Read More

Me mbulesë në kokë, Çiljeta: Po e gëzoj këtë muaj si grua e vërtetë myslimane

07/05/2019

Çiljeta Xhilaga përmes kësaj videoje ka uruar myslimanët me rastin e muajit të shenjtë të ramazanit, shkruan lajmi.net. Këngëtarja ka shkruar se këtë muaj po ... Read More

Mbulohet Duda Balje, bëhet gati për teravi

06/05/2019

0:01 | 6 Maj 2019 00:01 | 6 Maj 2019 Duda Balje është bërë gati për muajin e shenjtë të Ramazanit. Duda Balje, deputete e ... Read More

Këshilla fitnesi nga Gen Zeqiraj për muajin e Ramazanit – si duhet të stërvitemi dhe ushqehemi për rezultate sa më të mira (Video)

05/05/2019

Me ardhjen e muajit të shenjtë të Ramazanit shumë persona që merren me sport apo fitnes fillojnë të mendojnë se a duhet t’i ndalin këto ... Read More

Meda tregon nëse do ta agjërojë apo jo Ramazanin

28/04/2019

Meda ka treguar a do ta agjërojë muajin e shenjtë të Ramazanit. Këngëtari Meda ka qenë njëri ndër emrat e estradës që vitet e kaluara ... Read More

Çifti mbjell katër milionë fidane, e shndërrojnë tokën në mal për t’i frymëzuar të tjerët

25/04/2019

Ata morën përsipër misionin e shenjtë, që tokat që kishin mbetur djerrinë t’i shndërrojnë në male duke mbjellë mbi katër milionë fidane. Sebastiao është fotograf ... Read More

Vlera e mësuesit dhe pesha e qiellit nuk maten kurrë

06/03/2019

Të jesh mësimdhënës është një mision i shenjtë, i çmuar dhe i shtrenjtë. Jo rastësisht mësuesit gjithmonë moralisht janë respektuar nëpër mjediset ku kanë punuar. ... Read More

Karkalecat “pushtojnë” Mekën, pastruesit në luftë me to, në vendin më të shenjtë të Islamit (Video)

11/01/2019

Vendi më i shenjtë në Islam është goditur nga një “murtajë” e karkalecave, duke i detyruar pastruesit të veprojnë për t’i larguar insektet. Sipas mediave ... Read More

“Vatra” e New York-ut kërkoi njohjen e pavarësisë së Kosovës nga Vatikani

09/01/2019

Përfaqësuesi diplomatik i Selisë së Shenjtë në Shqipëri, kryepeshkopi Charles Brown, ka shprehur dëshirën e Vatikanit për të parë një zgjidhje reale midis Kosovës dhe ... Read More