Tag: shfaqën

Mel B kritikon performancën e Gagës e Copperit në Oscar

26/02/2019

Bradley Cooper dhe Lady Gaga u shfaqën në Oscar dhe kënaqën botën me performancën emocionale të këngës “Shallow”. Megjithëse morën shumë lëvdata, kishte edhe ata ... Read More

Facebook hedhë poshtë pretendimet se News Feed iu sjellë postime nga vetëm 26 llogari

07/02/2019

Prej se është lansuar News Feed, ka pasur pretendime se aty shfaqen postime nga një numër i ngushtë i llogarive me të cilat jeni lidhur. ... Read More

Fox TV edhe në dy vjetët e ardhshme do të shfaq episode të reja të “The Simpsons”

07/02/2019

Simpsons do shfaqen në ekranet televizive. Aventurat e Homerit, Merges, Bartit, Lisas, Maggies dhe banorët e tjerë të Springfield, do t’i shohim edhe në dy ... Read More

A ka dhe a duhet të ketë në Kosovë detektivë privatë?

03/02/2019

Me një kërkim të thjeshtë në internet për detektivë privatë në Kosovë, shfaqen disa shpallje për shërbime të tilla. Por, në shpallje nuk një ka ... Read More

Çka i shkakton dhimbjet e kokës në mëngjes?

01/02/2019

Dhimbjet e kokës që shfaqen në mëngjes mund të kenë shkaktarë të ndryshëm. Këto dhimbje mund t’i përjetoni pas një nate me gjumë të dobët, ... Read More

Është i bindur se ka filmuar në malet e Utah, “Këmbëmadhin” – publikon pamjet për të bindur të tjerët (Video)

31/01/2019

Në internet shpesh shfaqen video të ndryshme me të cilat pretendohet se tregojnë disa krijesa mistike, kurse kësaj radhe amerikani Austin Craig është i bindur ... Read More

Nora Istrefi, Soni Malaj dhe Lori Hoxha shfaqen me veshjen e njëjtë, zbulohet edhe kosto e dukjes së tyre

11/01/2019

Shpesh shohim yjet e estradës që shfaqen me veshje të njëjtë. Kësaj radhe megjithatë ka ndodhur që tri personazhe të njohura publike të kenë veshjen ... Read More

Sinjale misterioze arrijnë në Tokë

10/01/2019

Shpërthimet e shpejta të radios ose FRB shfaqen përkohësisht dhe rastësisht, duke i bërë ato jo vetëm të vështira për t’u gjetur, por edhe për ... Read More

Mërdhirjet, veprimet që duhen ndërmarrë

07/01/2019

Mërdhirje janë lëndime lokale që shfaqen prej veprimit të temperaturave të ulëta. Më së shpeshti lajmërohen në shputa, gishtërinj të dorës, lapër të veshit dhe ... Read More

Mos i jepni antibiotikë fëmijës sa herë që sëmuret

05/01/2019

Shumica e infeksioneve që shfaqen tek fëmijët lidhen me viruset dhe në këto raste, përdorimi i antibiotikëve nuk është i nevojshëm. Në ditët e ftohta ... Read More

iPhone me 5G mund të vonohet deri në 2020

06/11/2018

Planet e Apple që të përputhen me shpejtësitë 5G që do të shfaqen masivisht në telefonat Android të vitit të ardhshëm janë hedhur në rrëmujë. ... Read More

Forconi imunitetin tuaj në mënyrë natyrale, të sigurt dhe të shëndetshme!

23/10/2018

Se a është rezistenca e trupit e zvogëluar, mund të dyshosh atëherë kur të fillojnë të shfaqen infeksionet, qoftë ato virusale, bakteriale apo kërpudhore. Imuniteti ... Read More